Planning Permission outside the old development boundary in Polzeath

We have recently achieved planning permission for a site in Polzeath! Due to its prominent position overlooking the beach, special attention was made to minimising visual impact, while maximising the potential of the unusually shaped site.

The design presents above the ground as two traditional cornish barn forms, slightly dug into the hill with the higher ground banking up around the rear of the buildings. These contain the living spaces, and the bedrooms are held underground, with the roof of the bedrooms representing the original field landscape. Sunken courtyards are formed between the bedrooms to introduce light and maintain privacy.

278 Diagrams

To know more about our projects and our pratice have a look at our website.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s